Automix - Specialist in mixers voor het vervoer van beton.

AUTOMIX, de oudste specialist van België in de levering en de montage van mixers voor het vervoer van beton. Ons bedrijf, gevestigd te Ittre (quasi op het geografische centrum van ons land), is rijk aan een lange ervaring in opbouw, onderhoud en allerlei herstellingen. Wij nodigen U uit onze activiteiten en hoofdproducten in de volgende pagina’s te ontdekken.

Mixers op vrachtwagens en opleggers

Sinds heel lang stellen wij U de betonmixers van het merk “LT” (IMER GROUP) voor, bekend om hun zeer hoge kwaliteit, hun uitzonderlijke prestaties bij het laden, mengen en storten van alle betonsoorten, hun bedrijfszekerheid alsook hun slijtvastheid. Wij bouwen ze, met inhouden van 6 tot 12 m3, op alle drie- of vierassige vrachtwagens evenals op opleggerchassis met twee of drie assen. In ons programma beschikken wij ook over mixers in speciale “superlichte” uitvoering om het eigengewicht van het voertuig te verminderen, ten gunste van het laadvermogen.

Betonmengers BHS Sonthofen

Anderzijds staan wij sinds 1970 als officiële invoerders voor België van de gereputeerde betonmengers van het merk BHS Sonthofen, en bieden U de dienst ervan aan.

© Automix n.v. | Rue de Rabots 53 | 1460 ITTRE | T. 067 / 64 89 00 | F. 067 / 64 89 03 | info@automix.be
Website by Lodestar